tisdag 19 februari 2013

Mr Right.

Han har halvlångt hår som lockar sig ostyrigt kring ett par skarpkantade glasögon. En slank och vältränad kropp, dold under figursydda skjortor och raka jeans. Skrattgrop i vänster kind, och varje gång han ler blänker det till i ögonen. Ögonen som hon tror är blå, men som egentligen kan ha vilken färg som helst. Det första hon la märke till var hans underarmar, och den attraktionskraft som ett par underarmar kan ha förvånar henne. Hon klarar inte av att vara förnuftig när hon ser dem framför sig.

Han är sådär självklar och enkel som bara Den Rätte är. Och ändå omöjlig att ta för given. Hon vet att han inte har livet lika välordnat som hon, inte lika inrutat och fyrkantigt. Ibland anar hon att hon skapar fantasifostet, men det måste kvitta. Hon tittar oftast bara på honom genom kontorsfönstret där han går förbi ibland.

3 kommentarer:

  1. Fint! Män har det lätt, bara att kavla upp ärmarna:) Jag funderar om det finns not mindre slitet att plocka in istf "Den Rätte", men jag tycks inte vara den rätte:)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag vet... Den Rätte - kass klyscha, men kärlek är banalt och klyschigt. Ibland. Därmed inte sant att det behöver beskrivas på ett sånt sätt.

      Radera